kinderkamer whitewash vliegtuig wandplank voorkant watermerk- devliegenier.com featured

Vliegtuigwandplank

Op zoek naar een originele eye catcher voor de kinderkamer? Kijk eens naar onze stoere vliegtuigwandplank! De kinderkamerstylist noemt hem ‘de leukste wandplank ooit gemaakt’. Daar zijn wij het he-le-maal mee eens.

Hij is gemaakt van hout met rood koper en is leverbaar in blank hout, whitewash, greywash en bluewash. De dubbeldekker wandplank is standaard 70 cm lang, 25 cm diep en +/- 30 cm hoog (incl. wieltjes) maar grotere maten zijn ook mogelijk. Hij wordt op ambachtelijke wijze handgemaakt in onze professionele werkplaats in Zeist.

kinderkamer whitewash vliegtuig wandplank zijkant
dubbeldekker whitewash

We gebruiken hout van de Scandinavische fijnspar (met FSC-keurmerk). Dit hout is licht van kleur, geurarm en heeft een prachtige tekening.

kinderkamer blank hout vliegtuig wandplank voorkant 2 1000-576 watermerk - devliegenier.com
dubbeldekker blank hout

De Vliegenier maakt de enige originele vliegtuigwandplank. Je kunt ‘m herkennen aan het brandstempel rechtsonder, dan weet je zeker dat je te maken hebt met de echte! We onderscheiden ons door materiaalgebruik en het hoge afwerkingsniveau (het koper wordt bijvoorbeeld gepolijst en de randen & hoeken van het hout worden afgerond).  Leuk detail: de propeller en wieltjes kunnen draaien.

kinderkamer bluewash vliegtuig wandplank zijkant 4 - devliegenier.com-min
dubbeldekker bluewash
Vliegtuigwandplank kleuren horizontaal
De mogelijke kleuren van de vliegtuigwandplank. De kleuren kunnen afwijken i.v.m. uw beeldscherminstelling.

Nieuw in het assortiment; de driedekker! De lengte van de bovenste plank is 110 cm. De hoogte is +/- 50 cm (van wieltjes t/m bovenste plank)

vliegtuigwandplank driedekker whitewash - devliegenier.com
driedekker whitewash
driedekker bluewash
driedekker bluewash
driedekker greywash
driedekker greywash

Bij iedere vliegtuigwandplank worden ophangbeugels, houtschroeven, muurschroeven en pluggen meegeleverd. En verzending is gratis!

montage vliegtuig wandplank - devliegenier.com
De muurbeugels zijn van voren niet te zien, de vliegtuigwandplank ‘zweeft’ dus. De vliegtuigwandplank is bedoeld als decoratief object, niet om een zware last te dragen. Ons advies is om ‘m niet op een plek te hangen waar attributen die op de plank liggen, op het kindje kunnen vallen. Veiligheid boven alles.

PRIJZEN
dubbeldekker (2 planken):

● blank hout: € 175,- incl. btw
● white-, grey- en bluewash: € 195,- incl. btw

Alle prijzen zijn inclusief verzending binnen NL én bevestigingsmateriaal. De dubbeldekker vliegtuigwandplank is standaard 70 cm lang. Langer is ook mogelijk, tot een max van 95 cm. Per cm kost het 1 euro extra.

driedekker (3 planken):

● blank hout: € 275,- incl. btw
● white-, grey- en bluewash: € 295,- incl. btw

De vliegtuigwandplank wordt gratis verzonden in een stevige kartonnen doos.
img_2746


Interesse in onze exclusieve vliegtuigwandplank?

Bestel direct

Of stel een vraag

Je kunt ons ook volgen op Facebook, Twitter, en Instagram.


Op zoek naar nog meer inspiratie voor een baby- of kinderkamer? Kijk dan ook eens bij Kinderkamerstylist.nl!Kinderkamerstylist.nl